logo Brakeless

Бърза доставка

Бързата доставка се изпълнява до 90 минути след заявяването. Поръчки се приемат до 17:00 часа. Цената за услугата е 6 лева и е предназначена за София. При доставка извън центъра на София цената на услугата се повищава в зависимост от необходимото разстояние, което трябва да се измине.

Информация за бърза доставка

Бързата пратка е една от най-желаните услуги. Когато изпращате дадена пратка като: цветя, документи, писма, храна или други вие искате те да пристигнат бързо. За това в градски условия куриерите на колела са силно предпочитани за разлика от куриерите с автомобили и скутери. Обслужването при тях е много по-бързо, отколкото при другите куриерски фирми. Пратките пристигат доста по-бързо, а риска от загуба на пратката по веригата не съществува.

В София има най-различни куриерски фирми, които предлагат по севазможни начини да пренесат един пакет от адерс до адрес. Нашата фирма извършва свойте доставки само с колела. Куриерите ни разполагат с водоустойчиви раници и дрехи, така че те могат да работят при различни атмосверни условия.

Нашата фирма държи на това всички пратки да престигат по-възможно най-бързия начин. Ние ценим времето на клиенти си и очакваме и те да ценят нашето. Средното време за доставка в София-център е по 30 минути. Изпулнявали сме експресни доставки за София-център под 10 минути. Тези резултати се дължат не само на превозното средство, но и на куриера на него. Екипът ни е малък, но сплотен и със солиден опит в градското колоездене. Успяваме бързо да се ориентираме и да намерим най-краткия път до зададения адрес.

Услугата бърза доставка е на разположение на всички които се намират в рамикти на София-град. Не е задължително да имате сключен договор с нашата фирма, за да използвате нашите куриерски услуги.

Често задавани въпроси?

Мога ли да поръчам куриер за определена дата и час?

Можете, като се обадите на телефон 0895 411 827 или попълните формата за контакти. Незабравяйте да въвете желаната от вас услуга (нормална, бърза или експресна), както и дата, час, адрес на получател, адрес на изпращач.

Мога ли да използвам абонаментна услуга?

Абонаментната услуга е достъпна за всички и намалението в нея зависи от няколко фактора:

- тежест на пратката;
- големина на пратката;
- брой пратки в месеца;
- изминато разтояние;


Нормална доставка - до края на деня - 4 лева;
Бърза доставка - до 90 минути - 6 лева;
Експресна доставка - до 45 минути - 9 лева;
Абонаментна услуга - до 25% намаление;